kameraladeren

Hei sann!

Skal begynne  å blogge mer nå, jeg lover. Håper jeg kan få¨tilbake leserne mine etterhvert. Og jeg har forresten funnet kameraladeren så det blir masse nye bilder! Skal opp til mamma om en stund for å sjekke om det er den riktige laderen, selv om jeg er helt  sikker på at det er den riktig hehe! 

 


hade..

Hei! Lenge siden sist sa du? Jepp. Men jeg har virkelig helt glemt at jeg har blogg og bare kost meg og slappet av, og snart er det sommerferie! :) Kommer til å bli lite blogging nå, fordi vi flytter så jeg komer til å blogge masse når vi har blitt ferdige med flytte, det er ikke veldig lenge til.Okey dette blir sgent innlegg haha. men blir mye  blogging når jeg har flytta! LOVER!

BYE


BELIEVE

OMB OMB OMB OMB OMB OMB

VERDENS BESTE MAMMA HAR KJØPT BELIEVE TIL MEG! SÅ DE SENDER PAKKEN PÅ MANDAG! OOOOG DET ER MED EN DVD I DEN SOM JEG IKKE VET HVA HANDLER OM HAHAH MEN EJG ER SÅ SYYYYYYKT LYKKELIG NÅ!!! HERREGUD! Har også fått en t-skjorte og My World the collection og Never Say Never!


flytting

Hei dere!

Tok bussen bort til den nye leiligheten i stad for å hjelpe å få noe mer bort dit. Er litt kjipt å ikke ha bil når man skal flytte, men vi greier oss fint, hehe! Tusen takk for alle kommentarene i forrige innlegg, det var kjempekoselig å lese! Men jeg bare lurer på hvor mange innlegg der vil at jeg skal blogge hver dag, skal blogge 1 hver dag i hvert fall, men hvor mange vil dere egentlig ha? 

Skal prøve å lage noen videoblogger snart, men kameraet jeg må bruke, er sykt dårlig, kvaliteten suger, lyden suger, absolutt ALT suger på det kameraet!  Skal spare til et filmkamera nå,da, men det kan sikkert gå flere år før jeg får råd til det haahahha!

iPhone bildee, fra pappa sin, jeg har ikke iPhone.... :(

Hva har dere gjort i dag?

Hvor mange innlegg vil dere ha hver dag?


telting i hagen

Hei♥

Nå sitter jeg og Ida Natalie (link) i teltet og koser oss. Vi har spist potetgull, og jordbær med smelta sjokolade (digg) og har sett på filmen "Letters to Juliet". Planen var egentlig å se på "Marley&Me" også, men det blir til at vi ser på den i morgen.  Mens filmen gikk så vi at det var solnedgang så vi løp ut med kameraet og tok et par bilder, haha! "Letters to Juliet" var en utrolig fin film, som jeg anbefaler dere alle å se! Jeg tror ikke akkurat at det er så mange som er våken nå, og jeg håper ikke det, for det er ikke akkurat så ektremt lurt, meeen... Haha jeg har dårlig døgnrytme til vanlig og jeg er ikke engang det minste trøtt enda! Har vært en utrolig koselig dag, sammen med Ida. Har vært mye latter, litt babling (haha),og mye kos! 

Jeg skal prøve å finne laderen til kameraet mitt i morgen, jeg savner å ta bilder, og bare fordi jeg ikke finner laderen har det blitt null bilder, og det irriterer meg at jeg kan være så surrete at jeg mistet den!

 

Har dere smakt jordbær med smelta sjokolade?Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er 12 år, og er fra Nesodden. Her skriver jeg litt om hverdag, bilder, outfits og masse mer. Håper dere liker bloggen min!


Arkiv

· Juni 2012

Kategorier

· Blogg · fritid · inspirasjon · sminke · spørsmålsrunder · til dere · venner

Samarbeid
sett inn hvem du samarbeider inn her og linker osv.

Design av Emilie Marie


hits