libary

Hei!

Fikk dessverre ikke lagt ut sminkevideoen i går, fordi jeg dro fra Aleksandra før vi fikk lagt den ut. Jeg skal spørre Aleksandra om hun kan sende meg den på mail eller noe. Det er forresten ikke hverdagsminke, det ble bare til en fjortis-video, haha. Atm er jeg på bibloteket og koser meg med internett, digg at jeg bare kan dra hit når jeg skal noe på internett da! I hvert fall når pappa ikke er hjemme. Skal nok snart låne noen bøker eller to, men smarte meg har selvfølgelig klart å miste biblotekskortet mitt, så jeg må få meg nytt.. I mellomtiden skal jeg låne søstra mi sitt kort.

Er dere ofte på bibloteket?


Bestfriends

Hei!

Nå er jeg hos Aleksandra, og vi sitter å spiser  smelta ost, digg, da!  Jeg er bare sykt facinert over macen hennes som jeg skriver på nå, synes de er så kule, hahahah! Gidder ikke skrie så mye om meg selv, mer en det som jeg skal skrive i sidemenyen, men dere kan stille spørsmål så svarer jeg på dem i ukas spørsmål! Gå gjerne innom bloggen hennes (link) :)

Skal spille in sminkevideo til dere, kommer sikkert på bloggen senere i dag! STAY TUNED!

Har du noen spørsmål?Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er 12 år, og er fra Nesodden. Her skriver jeg litt om hverdag, bilder, outfits og masse mer. Håper dere liker bloggen min!


Arkiv

· Juni 2012

Kategorier

· Blogg · fritid · venner

Samarbeid
sett inn hvem du samarbeider inn her og linker osv.

Design av Emilie Marie


hits