til de fantastiske leserne mine

Åh, dere er så herlige!

Mange synes sikkert at 40 lesere er lite, men jeg synes det er ganske bra! I hvert fall til å være en så ny blogg! Dere kommenterer ikke så mye, men å vite at dere leser bloggen min er kjempekoselig! Dere gjør dagen min så mye bedre! Før ble jeg glad da jeg hadde 13 lesere, nå har jeg 40! Det er ganske stort for meg det, haha! Dere er verdens beste lesere, og jeg lover at jeg skal bli flinkere ti l å legge ut bilder osv, og jeg skal tvinge meg selv til å blogge på ipaden, fordi jeg vil gjøre dere like glad som dere gjør meg! 

Dere gjør så jeg får lyst til å blogge hver dag, så det blir nesten litt trist å si det, men jeg velger å ikke svare på spørsmålsrunden i kveld, men la dere få bedre tid til å spørre meg om ting, når jeg hasr fått mange nok spørsmål skal jeg svare!

JEG VIL BARE SI TUSEN TAKK TIL ALLE DE FANTASTISKE LESERNE MINE!  YOU MAKE MY DAY♥Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er 12 år, og er fra Nesodden. Her skriver jeg litt om hverdag, bilder, outfits og masse mer. Håper dere liker bloggen min!


Arkiv

· Juni 2012

Kategorier

· Blogg · fritid · spørsmålsrunder · til dere · venner

Samarbeid
sett inn hvem du samarbeider inn her og linker osv.

Design av Emilie Marie


hits